About sem

SEM | Smart Event Managers is een initiatief van Ester de Graaf. Al jaren actief in het vak en elke dag fris op met nieuwe ideeën. Ester is oprichter en eigenaar van DDG-Europe.com, een Europees Marcom & Events bureau. Zij geeft nu de aanzet tot SEM. Een online platform om (online) event-professionals te inspireren, te bemiddelen en op te leiden.

Onder het label SEM wordt nieuw talent getraind, krijgen ervaren event-professionals begeleiding en praktische steun, en vinden opdrachtgevers flexibele of vaste werkkracht.

SEM is vooral een enthousiaste en energieke gemeenschap van vakgenoten die elkaar helpen bij zaken waarop ze niet met elkaar concurreren. We delen ervaring en vakkennis, en waar mogelijk zelfs faciliteiten en support. Zo is bemiddeling voor flexibele jobs in de event-sector interessant voor zelfstandigen die weinig tijd hebben voor acquisitie.

SEM is vooralsnog een Nederlands initiatief, maar DDG Europe heeft een netwerk met internationaal potentieel. Gevolg is dat de eerste SEMs al in Engeland zijn geplaatst!

 

SEM’s Team

Hé, wij zijn al aan de slag als SEM!
SEM

SEM

Smart Event Manager

 “Als een vis in het water! Wat een heerlijk vak is het toch. Energie en zaken voor elkaar boksen, daar ga ik voor.”

SEM

SEM

Smart Event Manager

 “Love the freedom and variety that it allows- no two days are ever the same!
SEM

SEM

Smart Event Manager

“Vanuit niets een gaaf evenement creëren waarin de ultieme beleving werkelijkheid wordt! Daar doe ik het voor!”

SEM

SEM

Smart Event Manager

 “Het leuke bij SEM is dat ik de klantzijde van het organiseren mag ervaren. Dit geeft mij echt een uitdaging in het goed managen, van zowel de interne stakeholders, als het events bureau.”

SEM

SEM

Smart Event Manager

 “ Een opdracht waardoor ik mijzelf verder kan specialiseren op event- en marketing gebied, daar houd ik van en dat is wat SEM voor mij doet.”

Opdrachtgevers en partners van SEM

Salesforce logo Smart Event Managers

Wanna be a global star one day?

Start-up as SEM