8-DAAGSE CHALLENGE EVENT TIPS
MET ESTER DE GRAAF – DE EVENT EXPERT

meld je nu aan!

Organiseren zit in jouw DNA! Je organiseert regelmatig events. Je bent op zoek naar waardevolle tips die jou helpen om je event nog professioneler neer te zetten. Zodat jij helemaal in control bent.
Met onze 8 tips maken we het organiseren van events nog gemakkelijker voor je! Gedurende onze challenge ontvang je elke dag een waardevolle eventtip in je mailbox.
Op dag 8, donderdag 20 augustus,  sluiten we samen af met een te gek live webinar, om 20.00 uur, zodat je alles wat je altijd hebt willen weten over Event Management ‘live’ aan mij kunt vragen!

 

Wat ga je leren?

✔ Het bepalen van je doelgroep

✔ Je maakt kennis met het organiseren van online events

✔ Tips voor een succesvol eerste gesprek met je nieuwe klant

✔ Inzicht in het creatieve proces

✔ Hoe je storytelling inzet voor je event

✔ Het belang van data voor, tijdens en na je event

Doe nieuwe ideeën op!

Meld je nu aan, we beginnen 13 augustus!

dit veld niet invullen s.v.p.

Wie ben ik?

Ester de Graaf is oprichter van DDG-Europe.com, een gespecialiseerd marcom- en eventsbureau. Ik heb veel ervaring in de organisatie en marketing van uiteenlopende soorten events in binnen- en buitenland.

Ik was allereerst actief als opdrachtgever en heb met mijn eigen bureau de uitvoerende kant van het vak tot in detail leren kennen. Ik ben al twintig jaar ondernemer en weet wat er nodig is om met ups & downs toch succesvol te zijn. Bij DDG heb ik menig event talent opgeleid en zien opbloeien tot allround professional.

Nu deel ik mijn praktijkervaring met starters en gevorderden in het vak binnen mijn platform SEM | Smart Event Managers.

www.iamsem.nl

Meld je hier aan voor de challenge

dit veld niet invullen s.v.p.