“Event Management en Online Tools

binnenkort kun je je weer aanmelden!

we informeren jullie snel over een nieuwe datum.

We informeren jullie snel over een nieuwe datum!

Als secretaresse word je vaak gevraagd om te ondersteunen bij de organisatie van een event, of zelfs om de gehele organisatie op je te nemen. Waarschijnlijk doe je dit vanuit je organisatietalent, een prachtige basis, maar om een echte pro te worden mogen skills, tools en zelfvertrouwen niet ontbreken….

 

Je ontdekt:

✔ Waarom jij als Event Manager niet zonder online tools kunt

✔ Voor welke 3 uitdagingen die je tegenkomt tijdens de organisatie van een event, je online tools kunt inzetten

Het is een workshop boordevol interessante informatie hoe jij als secretaresse de organisatie van je events naar een next level kunt tillen. Een unieke manier om te ontdekken hoe jij je in event management kunt specialiseren zodat jij de tofste events voor jouw bedrijf kunt organiseren!

Zorg dat je erbij bent op dinsdag 25 augustus, want dit wil je niet missen!

Liefs, Ester en Hinke

Wie zijn wij?

Ester de Graaf is oprichter van DDG-Europe.com, een gespecialiseerd marcom- en eventsbureau. Ik heb veel ervaring in de organisatie en marketing van uiteenlopende soorten events in binnen- en buitenland.

Ik was allereerst actief als opdrachtgever en heb met mijn eigen bureau de uitvoerende kant van het vak tot in detail leren kennen. Ik ben al twintig jaar ondernemer en weet wat er nodig is om met ups & downs toch succesvol te zijn. Bij DDG heb ik menig event talent opgeleid en zien opbloeien tot allround professional.

Nu deel ik mijn praktijkervaring met starters en gevorderden in het vak binnen mijn platform SEM | Smart Event Managers.

www.iamsem.nl

Hinke Veldhuizen-Harders  is als voormalig ‘Schoevers Meisje” al sinds 2011 actief als zelfstandig ondernemer in het Assistant vak. Door mij altijd te verdiepen in de ontwikkelingen in het vak en te zorgen dat ik hierin meegroei heb ik een prachtige carrière kunnen ontwikkelen. Hierdoor heb ik nooit getwijfeld aan mijn toekomst als Assistant.

Vanuit mijn ondernemerschap heb ik veel contact met werkgevers, detacheerders, secretaresses en opleiders binnen het secretaressevak. Hierdoor weet ik precies wat er speelt en leeft binnen ons vak. Niet alleen de ontwikkelingen maar ook de uitdagingen en angsten van de secretaresses.

Door mijn ervaring in – en passie voor het vak te combineren met alle kennis over de ontwikkelingen, kansen, mogelijkheden, uitdagingen en angsten weet ik als geen ander hoe je een prachtige toekomst bestendige carrière voor jezelf kunt creëren binnen het secretaressevak. En dit gun ik iedere secretaresse in Nederland. Daarom ben ik Future For Assistants gestart.

www.futureforassistants.nl

Meld je nu aan voor de

gratis workshop!