“Event techniek – hoe zet ik dat optimaal in?”

meld je nu aan!

Voor jou als event manager is Event Techniek een belangrijk onderdeel van je totale event productie. Hoe zet je beeld, geluid en licht zo optimaal mogelijk in? Hoe stuur je het team aan? In deze gratis online workshop maak je kennis met de ins & outs van Event Techniek – zodat jij voortaan precies weet hoe je de technische regie van je volgende event voert.

 

Wat ga je leren?

✔ Je krijgt 7 praktische tips over de Event Techniek van een topevenement

✔ Ook krijg je een handige checklist voor als je techniek inkoopt

✔ Daarnaast deel ik met jou mijn 3 grootst gemaakte technische blunders

✔ En je krijgt een duidelijk stappenplan voor de inzet van Event Techniek tijdens een professioneel event

Het is een workshop boordevol interessante informatie voor de technische productie en inkoop van jouw volgende event. Maar ook een unieke manier om te bepalen hoe event techniek een bijdrage kan leveren aan jouw professionaliteit als Smart Event Manager!

Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen!

Liefs, Ester

Wie ben ik?

Ester de Graaf is oprichter van DDG-Europe.com, een gespecialiseerd marcom- en eventsbureau. Ik heb veel ervaring in de organisatie en marketing van uiteenlopende soorten events in binnen- en buitenland.

Ik was allereerst actief als opdrachtgever en heb met mijn eigen bureau de uitvoerende kant van het vak tot in detail leren kennen. Zo voer ik ook vaak zelf de technische regie van een productie. Ik ben al twintig jaar ondernemer en weet wat er nodig is om met ups & downs toch succesvol te zijn. Bij DDG heb ik menig event talent opgeleid en zien opbloeien tot allround professional.

Nu deel ik mijn praktijkervaring met starters en gevorderden in het vak binnen mijn online platform SEM | Smart Event Managers.

www.iamsem.nl

Meld je nu aan voor de

gratis workshop!