SEM’s Free stuff

Wij willen jou helpen om de allerbeste Smart Event Manager te worden binnen de branche. Daarom plaatsen we regelmatig super waardevolle workshops, downloads & checklists op deze pagina en die zijn helemaal GRATIS! Hou deze pagina dus in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief en je hebt als eerste alle interessante info in je mailbox.

INTERACTIEVE LIVE VIDEOCALL
online events

Op 13 januari a.s. organiseren we om 19.15 uur een interactieve video call over Online Events voor (aankomende) eventprofessionals. Met polls, breakoutsessies etc. The whole package! Let’s meet, inspire and create!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis Workshops

Gratis Workshop: Online events organiseren doe je zo

  “Online events organiseren doe je zo!” meld je nu aan!  Ben jij goed in organiseren? Maar hoe maak je daar nou je droombaan van? In deze gratis online workshop maak je kennis met de ins & outs van professioneel online event management. Wat ga je…

Gratis Workshop: Event Management & Online Tools voor Secretaresses

Als secretaresse word je vaak gevraagd om te ondersteunen bij de organisatie van een event, of zelfs om de gehele organisatie op je te nemen. Waarschijnlijk doe je dit vanuit je organisatietalent, een prachtige basis, maar om een echte pro te worden mogen skills, tools en zelfvertrouwen niet ontbreken….

Gratis Downloads

Trends & Ontwikkelingen Event Techniek (download)

Trends & Ontwikkelingen Event Techniek (download)

Ontzettend leuk dat je nieuwsgierig bent naar de nieuwste Trends & Ontwikkelingen op het gebied van Event Techniek. Als Eventprofessional wil je natuurlijk niets missen! Met deze update van SEM ben je weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs! Vul hieronder...

Voor job news en de laatste tips & tricks, meld je hier aan voor SEM’s Update.
dit veld niet invullen s.v.p.