Een dagje Horecava. Wat moet je daar nou? Is het een soort Huishoudbeurs? Jaaaa.. drukte alom! Ik was er nog nooit geweest, dus tijd om eens een kijkje te gaan nemen. Horeca en events zijn immers nauw verwant.

Samen met Helma, een van onze SEM-cursisten, gingen we op pad! Je kent dat wel van de RAI, bussen vol, zelfs met pendelbus afgezet. Leuk begin! Je moet je draai even vinden want de meeste hallen staan vol professionele koopwaar. Tot bakovens, koffiezetters en vaatwasmachines aan toe. De bitterballen deden ’s ochtends vroeg al de ronde. Maar er zaten een paar mooie pareltjes tussen die ik graag met je wil delen.

Een 3D foodprinter

Je weet niet wat je ziet! Het eten komt zo uit een voedselprinter, binnen drie minuten klaar! De mooiste designs, de heerlijkste smaken. Het is een lust voor het oog. Een puree-plaatje ter plekke gemaakt, elke vorm is mogelijk. Kun je als toepassing overal laten zien op beurzen en events, een ware sensatie! Ff checken!

De Carbecue

Job en zijn vader zijn dit fantastische bedrijf samen gestart. Oude auto’s waren hun passie. Gewoon sleutelen en opknappen. Ze hebben de voorkant van oude modellen in romantische BBQ’s omgetoverd. Je herkent de Renaults 4tjes, Lelijke Eenden en natuurlijk de Kever meteen. Een briljant idee. Het ziet er fantastisch uit met allerlei extra gadgets zoals ingebouwde koelkast, muziekinstallatie etc. Helemaal klaar voor je volgende zomer event! Summer loving happened so fast…..

Tropical
hangout

Tijd voor een nieuwe werkplaats? Je kunt hem huren of kopen. Rond de 1600 euro heb je er al eentje. Binnen vijf minuten zet je zo een coole kletsplek voor drie man op. Ideaal voor hangklanten op een beurs of congres! En het zit nog lekker ook, je wil er nooooooit meer uit.

Leuke
observaties

Daarnaast was er natuurlijk een hoop te doen
op de beurs, eten, drinken en vooral veel proeven! Een aantal leuke opvallende
stands en andere leuke gadgets die we tegenkwamen waren gekleurde baobab
broodjes, tot gekleurde bamboo mokken en een toffe design koeler annex
muziekinstallatie annex lamp. Wij krijgen nu al zin in de zomer!