Welke jobs treffen we aan begin juli? Voor smart event managers die naar hun toekomst kijken, maken we een snelle scan van het aanbod. Een mooie momentopname van de arbeidsmarkt.

Safari Meetings > Burgers’ Zoo bij Arnhem heeft plek voor een medewerker buitendienst sales & events die zich richt op het aantrekken van new business voor het Safari Meeting Centre in de dierentuin. Horeca-ervaring is gewenst.

Funshopping > De Bazaar in Beverwijk zoekt een marktmeester die de bedrijvigheid op 100.000 vierkante meter marktplaats kan overzien. Er is een team van twee marktmeesters die samen leiding geven. De kandidaat kan motiveren, anderen overtuigen en zonodig ook naleving van de regels afdwingen op een evenement dat in de top-drie trekpleisters van Nederland staat.

Aan de Maas > Voor Podium aan de Maas in Rotterdam wordt een event manager gezocht. Klein team in monumentaal modernistisch pand met het mooiste uitzicht van Rotterdam.

Tandartsen > Vanuit Gorinchem organiseert Easyfairs de tweejaarlijkse Dental Expo in de Amsterdam RAI. Voor die vakbeurs wordt een account manager gezocht die de vloer vult met exposanten die relevant zijn voor tandartsen en mondhygienisten.

Buitenplaats > In de polder bij Woerden staat de Buitenplaats Kameryck. Klinkt als een oud landhuis, maar het is eigenlijk een rustiek hedendaags paviljoen aan een plas. Prachtige evenementenlocatie die een event supervisor zoekt. Deze party-manager is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en gasten. Twee jaar ervaring is gewenst.

Evenementenhal > Uitzendbureau 68Degrees zoekt voor de evenementenhal Gorinchem een party-manager die als gastheer of gastvrouw fungeert tijdens
beurzen en events. Je geeft dagelijkse leiding aan een team van circa vijftig
mensen. Horeca-ervaring heeft de voorkeur.

Mijnenveger > In Maastricht is het project Mine Kafon opgezet dat beoogt met hulp van vliegende drones vast te stellen waar in voormalige oorlogsgebieden landmijnen liggen en deze op afstand onschadelijk te maken. Bij het onderzoekslab is nu plek voor een tijdelijke event-medewerker die assisteert bij de voorbereiding van events voor fondsenwerving, ontwikkeling en educatie. Samenwerking op basis van stage of als freelance, met oog op eventueel dienstverband.

Concertpiano > Piano Maene is een familiebedrijf met meer dan tachtig medewerkers in Nederland en België. Op de afdeling concertverhuur van de Nederlandse vestiging Maene Ypma in Alkmaar is plek voor een manager concert & events die assisteert bij de behandeling van circa duizend verhuurovereenkomsten die Piano Maene jaarlijks afwikkelt. Een visie op deze markt wordt op prijs gesteld.

Park + Hal > Breepark is een nieuwe evenementenlocatie bij Breda met een hal die plek biedt aan 13.000 bezoekers en 2,5 hectare buitenruimtevoor festivals. Een senior accountmanager mag deze nieuwe accommodatie aan de man brengen.

IJspret > Ambachtelijk ijsmaker De Jong in Friesland verkoopt ijs op festivals en braderieën, vanuit foodtrucks en karretjes. Plek voor twee assistent event-managers (22-28 uur per week). De startplek is Gorredijk, maar je werkt in heel het land, meestal in de weekends.

Content & Events > Een platform voor recruitment-technologie zoekt een content- en event-coördinator die de content voor de websites beheert en betrokken is bij de organisatie van twee events. Deeltijdbaan in Utrecht.

Deze week ook enkele
relevante jobs op Linkedin.

Food Valley > Barneveld, Wageningen, Ede, Veenendaal: dat is zo’n beetje de voedselvallei van Nederland. Foodvalley NL is ook een ecosysteem dat agrifood-kennisbedrijven rond Wageningen verbindt. Voor dat netwerk wordt een event manager gezocht die evenementen kan organiseren in de B2B agrifoodsector. Vijf jaar relevante werkervaring gewenst.

Media & Entertainment > Netflix zoekt een events manager die zich in het EMEA-team (Europa, Middle-East en Africa) vooral richt op publiciteits-events in Spanje. De thuisbasis is Amsterdam. Ervaring met event-marketing in de wereld van film en televisie of tenminste entertainment is gewenst, zo’n zeven jaar minstens. Kennis van Spanje en de Spaanse taal is vereist.

Sportschool > Virtuagym heeft een event manager-stageplek voor drie tot zes maanden met een beloning van 300 euro per maand. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam en Medellin (Columbia). Virtuagym maakt software voor sportscholen, personal trainers en corporate health services.

Global Event Coordination > Yacht zoekt voor Philips een transformation
manager events die lid wordt van het global events team en de transformatieboodschap
uitdraagt naar klanten, medewerkers en KOL’s. Gewenste ervaring is tien jaar en
het betreft meer een coordinatiejob dan praktisch gerichte baan. Standplaats is
Best.

Social Engagement > Tommy Hilfiger in Amsterdam zoekt een social engagement manager die de weg weet op social media platforms om klanten, medewerkers en andere geïnteresseerden bij het merk te betrekken. Ervaring in de mode of bij lifestyle brands is gewenst.