Interactieve Live video call Online Events
MET ESTER DE GRAAF – DE EVENT EXPERT

meld je nu aan!

13 januari a.s. gaan we het eens helemaal anders doen. We zeggen altijd: Interaction is the key! Daarom nodigen we je hierbij uit voor onze Live videocall over Online Events om
19.15 uur op 13 januari a.s.. Maar niet zomaar een videocall. We gaan met elkaar aan de slag! Creëren!

In de huidige tijd ontstaan de meest fantastische ideeën binnen de event-industrie, maar lopen we ook tegen de meest uiteenlopende uitdagingen aan. Hoe fijn is het om als (freelance) eventprofessional eens te sparren met andere kanjers uit de branche? Over online events en alles wat daar mee samenhangt.

We gaan sparren over een aantal topics, we houden polls, gaan online uiteen in kleine breakoutsessies, delen onze know how met elkaar en komen samen tot mooie oplossingen en creaties.

 

Wat ga je leren?

✔ We nemen je mee in de verschillende fases en formats van online events

✔ En voor de rest?…..dat bepalen jullie zelf! Aan de hand van onze stellingen, hulpvragen, jullie casussen gaan we lekker actief aan de slag. Zodat je vol inspiratie de videocall af kunt sluiten

Meld je nu aan voor de live videocall op 13 januari a.s. om 19.15 uur.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wie ben ik?

Ester de Graaf is oprichter van DDG-Europe.com, een gespecialiseerd marcom- en eventsbureau. Ik heb veel ervaring in de organisatie en marketing van uiteenlopende soorten events in binnen- en buitenland.

Ik was allereerst actief als opdrachtgever en heb met mijn eigen bureau de uitvoerende kant van het vak tot in detail leren kennen. Ik ben al twintig jaar ondernemer en weet wat er nodig is om met ups & downs toch succesvol te zijn. Bij DDG heb ik menig event talent opgeleid en zien opbloeien tot allround professional.

Nu deel ik mijn praktijkervaring met starters en gevorderden in het vak binnen mijn platform SEM | Smart Event Managers.

www.iamsem.nl

Meld je hier aan voor de live videocall

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.