Sem’s Masterclasses

 

Als event professional sta je nooit stil.  Je wil bijblijven en op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten. Je wil in korte tijd nieuwe kennis en vaardigheden tot je nemen. Dat kan met SEM’s Masterclasses!  We geven per onderwerp in een aantal korte video’s een duidelijke uitleg inclusief handig ebook met checklist. Zo spijker je jezelf snel bij!

Download nu jouw Masterclass en begin direct!

Jouw Eventplan in 1 dag

Geen last minute stress meer, alles op een rijtje en overal aan gedacht? Ja, het is mogelijk! Een strak eventplan opzetten in 1 dag. Check!

In een aantal video’s heb je de basis snel te pakken. Naast de duidelijke uitleg ontvang je een praktisch ebook voor je volgende event.

Zodat jij direct aan de slag kan!

Voor €49,- ex. btw

marketingplan voor jouw event in 1 dag

Zo leuk! Mijn event staat helemaal klaar, overal over nagedacht. Maar……. nu moeten er nog mensen komen naar mijn event. Hoe doe ik dat? Welke kanalen zet ik in? Hoeveel gaat me dat kosten?

Antwoorden op deze vragen komen allemaal aan bod in de masterclass Marketing Plan voor jouw Event in 1 dag. Een compacte handleiding voor het succesvol in de markt zetten van jouw event. Inclusief ebook met checklist.

Binnenkort beschikbaar.

Voor €149,- ex. btw

'De masterclass van SEM heeft mij direct stabiliteit gebracht. Eerder werkte ik enkel op intuïtie en 'deed ik maar wat'. Nu werk ik gestructureerd en veel overzichtelijker! Ester legt in haar video’s en de templates alle stappen duidelijk uit met handige checklists. Zij is echt een fijne coach!'

Rosanne van Diepen | Van Diepen Feesten

Waar vind je eventtrainingen met klant- of baanperspectief?

Gewoon bij SEM!

Start nu en wordt onderdeel van de SEM Community van Event Talent en Professionals.

Word nu lid van semmunity!

Voor job news en de laatste tips & tricks, meld je hier aan voor SEM’s Update.

dit veld niet invullen s.v.p.