online events – training

Wil jij je gaan focussen op Online Events? Het organiseren van Online Events is een bijzondere tak van sport! Er komen hele andere vaardigheden bij kijken dan bij een fysiek event. Waar vind je een praktische Online Event training met persoonlijke begeleiding? Gewoon bij SEM!

Vandaag zet jij je eerste stap naar jouw specialisatie in Online Events! Ben jij ondernemer of in loondienst en wil je meer met online events doen? Daar je specialisatie van maken? Dan zit je goed bij deze online Event Management Training van SEM. 

Start training: Maandag 1 februari 2021. 

Schrijf je NU in! 

MJe leert alle basisprincipes van Online Event Management. Je gaat in een online groep aan de slag in een 2 wekelijks ritme op tijden die jou het beste uitkomen. We behandelen de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om professioneel Online Event Manager te worden. Geen twijfels meer over je aanpak, gewoon gaan! 

Met mijn praktijkervaring en met behulp van vakmensen uit het veld wordt je klaargestoomd voor de organisatie van effective Online Events.

 

Dit programma…

✔ leert je de essentie van online event management vanuit de theorie en de praktijk
✔ laat je interactief leren, individueel, in een groep en met coachcalls

geeft je aan waneer je een Online Event het best kunt inzetten, welke vormen er zijn, welke platformen, welke techniek. Hoe wordt jij de regisseur
✔ geeft je overzicht en structuur en vertelt je de do’s en dont’s

✔ geeft je meer vertrouwen in je advisering en in jezelf

✔ geeft je toegang tot mijn uitgebreide netwerk

✔ biedt je de mogelijkheid om een stage, baan of nieuwe opdrachtgevers te vinden

✔ geeft je toegang tot een levendige online community van event-talent en event-professionals

✔ biedt jou het SEM certificaat

 

Hoe werkt het?

In een groep werk je individueel aan de online lessen, elke 2 weken een nieuwe les. Je bepaalt zelf wanneer je daar tijd voor neemt maar we hebben live coachcalls om je voortgang en vragen te bespreken. Daarnaast hebben we 2 x een LIVE middag dat we bij elkaar komen om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Gewoon alles lekker in je eigen tempo. No stress.

In deze training werken wij met duidelijke uitleg, templates, checklists en korte filmpjes. Zodanig dat jij alle facetten geheel in de vingers krijgt! Het programma en de templates kun je ook altijd, op elk gewenst moment terugkijken.

 

NU speciale prijs
€495,- EXCL. btw

4 online lessen, coachcalls en 2 x een (Online) LIVE middag!

START: Maandag 1 februari 2021

"Met SEM’s training krijg je een compleet programma van A tot Z om eventmanager te worden. Ester's enthousiasme werkt aanstekelijk en het is duidelijk dat opleiden haar op het lijf geschreven is. Waar andere professionals zich niet makkelijk in de kaart laat kijken, deelt Ester graag haar ervaringen en expertise. Ik ga nog jaren plezier hebben van de informatie die ik heb gekregen bij deze training.' Bedankt Ester!"

Marieke Frederiks | Marieke regelt het wel

“Als Virtual Assistant wil ik mijn klanten zo breed mogelijk ondersteunen, dus ook als het gaat om events. In de training Basis Event Management heb ik onwijs veel handige tips, templates en checklists ontvangen. Met deze kennis en ervaring kan ik mijn klanten nog pro-actiever ondersteunen en adviseren.

En het enthousiasme van Ester tijdens de trainingvideo’s… daar kan niemand tegen op. Je raakt er mee besmet :)! Echt een aanrader dus!”

Jolanda van Velsen | Personal-VA

 

 

 “Mijn persoonlijke doel voor de training was finetunen of ik op de goede weg ben als het om de organisatie van events gaat. En uiteraard handige tips and tricks krijgen. Dat is gelukt!

De training is praktisch, direct toepasbaar en ontzettend leuk om te volgen. Ester steekt je aan met haar enthousiasme en passie voor het vak.

Nicole Bredewold | Events by Nicole

 

 

De basistraining is een fijne houvast voor mij voor de te organiseren events in de toekomst. Het heeft mijn blik verruimd door kennis te maken met een hele andere wereld dan de sociale sector waarin ik werkzaam ben. Het mooie van de training is dat iedereen het kan gebruiken op zijn eigen niveau en in haar of zijn eigen werk; je haalt eruit wat voor jou op dat moment bruikbaar is.

 De livemiddag was de kers op de taart! Zo leuk om de andere cursisten met hun droomevents te ontmoeten.

Ingrid Peters | Coördinator Sterker sociaal werk 

Wat ga je leren?

Les 1:

Wat is Online Smart Event Management  – SEM? Get Started!

 • Hoe pak je het aan en wat komt er allemaal bij kijken?
 • Welke event-fases zijn er?
 • De start van je opdracht 

Les 2:

Formats, Programma & Draaiboek van je Online Event

 • Je maakt kennis met diverse Online Event formats 
 • Hoe maak je een programma met impact, hoe zorg je voor verbinding?
 • Briefing, planning en draaiboek (inclusief de toepassing ervan)

Les 3:

Marketing, Communicatie & Data van je Online Event

 • Hoe maak ik optimaal gebruik van Data?
 • Marketing & Communicatie
 • Content Online Events (her)gebruiken

Les 4:

Online registratie en hospitality – hoe zet je dat optimaal in?

 • Welke mogelijkheden zijn er wat betreft registratie en waar moet je op letten?
 • Hoe zet ik hospitality in? Hoe brief ik mijn online team optimaal?

Les 5:

Eventtechniek Online Events

 • Welke techniek heb je nodig?
 • Hoe krijg ik de interactiviteit in de groep?
 • Hoe stuur je dit aan?

Les 6:

LIVE MIDDAG – Online Management – een te gekke middag samen! 

 • Wat zijn de valkuilen van Online Event management?
 • Waar moet je op letten op de de dag van je Online Event?
 • Je treedt vanmiddag echt buiten je comfortzone.
 • En je gaat je opdracht presenteren!

  Prijs

  online basis
  Training

  betaling in 1 keer

  €895,-

  FAQ

  Volg je de training een op een of heb je contact met andere cursisten?

  Je volgt de 6 online lessen 2-wekelijks individueel. Er zijn uitgebreide coachcalls met Ester en alle cursisten voor al je vragen. En er zijn twee LIVE middagen bij mijn eventbureau DDG in Soest gepland. Tevens is er een speciale besloten Facebook groep waarin je contact hebt met Ester, het SEM team en andere cursisten voor al je vragen.

  Hoe lang duurt de eventtraining?

  Het zijn 5 twee-wekelijkse lessen en twee LIVE middag. Dus de eerste 5 lessen duren in totaal 10 weken. De datum van de LIVE middag vind je terug in de informatie die je wordt toegestuurd.

  Tijdsbesteding per week

  Gedurende 10  weken ontvang je elke 2 weken een nieuwe les. Ga uit van 3 a 4 uurtjes tijdsbesteding per week. Deze lessen kun je in je eigen tijd bekijken. Loop je iets achter, geen probleem, want alle lessen blijven ook na de training beschikbaar. Na die 10 weken plannen we de LIVE middag in.

  Vraag stellen maar niet in de Facebook groep?
  Geen probleem, stel hem gewoon in de mail en stuur je bericht aan hello@iamsem.nl
  Wanneer start het programma precies?

  De volgende startdatum staat hierboven vermeld. Op die datum krijg je de eerste mail met allerlei informatie over de training en de manier waarop je er het meeste uithaalt. Zodra de training is gestart krijg je iedere 2 weken toegang tot een nieuwe les die je geheel op je eigen tempo kan volgen. 

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, als je wilt,  kun je in 3 termijnen betalen. Stuur een mailtje aan hello@iamsem.nl en wij sturen de code toe.