“online events organiseren doe je zo!”

meld je nu aan! 

Ben jij goed in organiseren? Maar wil jij meer structuur in je aanpak? Niets vergeten en geen stress? In deze gratis online workshop maak je kennis met de ins & outs van professioneel (online) event management.

 

Wat ga je leren?

✔ Je krijgt praktische tips voor het professioneel organiseren van een online evenement.

✔ Ook krijg je tips voor de marketing van jouw volgende (online) evenement

✔ Daarnaast deel ik met jou wat mijn grootst gemaakte blunders zijn.

✔ Je leert de unieke SEM methode voor Smart Event Management 

✔ En je krijgt een duidelijk stappenplan voor het organiseren van een professioneel (online) event.

Het is een workshop boordevol interessante informatie voor jouw volgende (online) event. Maar ook een unieke manier om te bepalen hoe events een bijdrage kunnen leveren aan jouw ondernemerschap, jouw baan of zelfs aan jouw toekomst als Smart Event Manager!

Zorg dat je erbij bent, want wie weet kan ik je zelfs inzetten als de volgende SEM!

Liefs, Ester

Wie ben ik?

Ester de Graaf is oprichter van DDG-Europe.com, een gespecialiseerd marcom- en eventsbureau. Ik heb veel ervaring in de organisatie en marketing van uiteenlopende soorten events in binnen- en buitenland.

Ik was allereerst actief als opdrachtgever en heb met mijn eigen bureau de uitvoerende kant van het vak tot in detail leren kennen. Ik ben al twintig jaar ondernemer en weet wat er nodig is om met ups & downs toch succesvol te zijn. Bij DDG heb ik menig event talent opgeleid en zien opbloeien tot allround professional.

Nu deel ik mijn praktijkervaring met starters en gevorderden in het vak binnen mijn platform SEM | Smart Event Managers.

www.iamsem.nl

Meld je nu aan voor de

gratis workshop!