SEMMUNITY

Ben jij actief in het event-vak, zelfstandig, in dienst of als locatie of leverancier? En heb je oog voor nieuwe kansen, ontwikkelingen en inspiratie? Of op zoek naar nieuwe opdrachtgevers? Dan nodigen we je uit om mee te doen aan onze community voor iedereen die in dit geweldige vak actief is. Welkom bij SEMmunity.

Inspiratie opdoen, uitdagingen met elkaar delen. Op zoek naar aanvullingen op jouw eigen diensten? Deel het met vakgenoten in de SEMmunity! Word nu lid!

Voor event-professionals zijn we een springplank naar nieuwe jobs en projecten. Opdrachtgevers melden zich nu al aan om gebruik te maken van de flexibele workforce die SEM biedt. Wij bemiddelen, zodat zelfstandigen zich op hun core business kunnen richten en tijd op acquisitie besparen

Ik ben nog maar net begonnen als zelfstandige en Ester heeft mij gelijk aan leuke opdrachten geholpen. Ze heeft een goede kijk op mensen en snapt gelijk waar men naar op zoek is en waar men goed in is. SEM is voor mij dus de ideale partner voor leuke en uitdagende opdrachten in het event-vak.

Iris
Smart Event Marketer bij SEM

Download SEM’s GRATIS locatie checklist!

Alles waar je aan moet denken bij het kiezen van de beste eventlocatie.  

dit veld niet invullen s.v.p.

Start nu en wordt onderdeel van de SEM Community van Event Talent en Professionals.

 

Word nu lid van semmunity!