Download hier alvast SEM’s handige locatie checklist – zodat je al gelijk de juiste beslissingen neemt voor je volgende event!

 

Maar er is nog veel meer. Als secretaresse word je vaak gevraagd om te ondersteunen bij de organisatie van een event, of zelfs om de gehele organisatie op je te nemen. Waarschijnlijk doe je dit vanuit je organisatietalent, een prachtige basis, maar om een echte pro te worden mogen skills, tools en zelfvertrouwen niet ontbreken.

SEM | Smart Event Managers heeft samen met Future For Assistants een training ontwikkeld voor Secretaresses & Assistants die zich willen specialiseren in future-proof Event Management. Je leert de kneepjes van het Event Management vak én werken met Online Tools, waardoor jij als een ware moderne event manager de beste events organiseert.

Of het nou een persbijeenkomst betreft, een productlancering, een personeelsdag of deelname aan een vakbeurs: het organiseren van een evenement vergt een slimme doelgerichte aanpak. Dat kun je uitbesteden, maar je kan ook zelf als regisseur optreden van het volgende bedrijfsevenement. Meegroeien met jouw droombaan. Dat vergt zelfvertrouwen, skills en tools.

Die Event skills & tools hebben we voor je bijeen gebracht in de toegespitste online Smart Event Training voor Management Assistants. Tijdens het Management Support Event op 14 november geven we een voorproefje in speciale kennissessies.

Handige event tips en de belangrijkste skills worden behandeld door Ester de Graaf, die laat zien hoe je met een creatieve uitvoering de zaal vol krijgt en bezoekers een memorabele happening bezorgt. De toolbox is een specialiteit van Hinke Veldhuizen, die de weg wijst naar future-proof online tools.

Schrijf je in voor de kennissessie op www.managementsupportevent.nl of kom naar onze stand, nummer 8 en maak kans op een GRATIS ticket tot de training Event Management en Online Tools van SEM. (waarde 798 euro).

Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven voor de training Event Management en Online Tools van SEM die start op maandag 25 november 2019. 

Hinke Veldhuizen is drijvende kracht achter Future for Assistants.

Ester de Graaf is oprichter van SEM | Smart Event Managers.