Sem’s smart sessies

 

Als event professional sta je nooit stil.  Je wilt bijblijven en op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten. Je wilt in korte tijd nieuwe kennis en vaardigheden tot je nemen. Dat kan met SEM’s Smart Sessies!  We geven per onderwerp in een aantal video’s een duidelijke, stap-voor-stap uitleg inclusief handig ebook met checklist en templates en vaak met een interview van een expert.  Zo spijker je jezelf heel snel bij!

Download nu jouw Smart Sessie en begin direct!

SMart Sessies – ADVANCED EVENT MARKETING

INTRODUCTIE TOT SMART EVENT MARKETER

Wegwijs worden in de wereld van events, dat leer je door de SEM’s methode. In deze les geven we je de belangrijkste insights om een succesvolle smart event marketer te worden.

Zodat jij direct aan de slag kan!

Voor €99,- ex. btw

CUSTOMER JOURNEY

Wat is de plek van je event in de Customer Journey? Wij leren je om als marketing manager naar events te kijken. Hoe past een event in het totale plaatje?

Ga met ons mee en maak jouw event onderdeel van de totale marketing communicatie mix!

Voor €199,- ex. btw

BUYER PERSONA

Om op strategisch niveau mee te denken over een event, is het ontzettend belangrijk dat jouw doelgroep goed in kaart is gebracht. Hoe meer kennis je hierover hebt, hoe beter je met je doelgroep kan communiceren voor, tijdens en na het event.

Duik mee in de wereld van jouw buyer persona(s)! 

Voor €199,- ex. btw

RELATIEMANAGEMENT

Commerciëlere en relatie skills, zijn naast je creatieve en project management skills van essentieel belang. Hoe leer je jouw klant beter kennen, hoe neem je waar en welke vragen stel je aan je klant waardoor je succesvol bent?

Grijp deze kans!

Voor €199,- ex. btw

CONCEPTONTWIKKELING

Je bent creatiever dan je denkt! Omdenken, op een andere manier naar hetzelfde kijken, nieuwe combinaties maken. Hoe kunnen we dit toepassen in een concept en daarmee de juiste snaar van jouw doelgroep raken?

Neem direct deel aan deze experience!

Voor €199,- ex. btw

CONTENT

Wat is de inhoud van jouw event? Als event marketer een heel belangrijk onderdeel op de agenda. Tegelijkertijd zorg jij ervoor dat het proces vorm krijgt en er een duidelijke planning voor gemaakt wordt. Voor, tijdens en na je event. Maar hoe doe je dit?

We vertellen je er meer over!

Voor €199,- ex. btw

STORYTELLING

Verhalen vertellen, het heeft iets magisch. Een authentiek, persoonlijk en prikkelend verhaal werkt en verbind jouw organisatie met je doelgroep op een emotioneel vlak. 

Hoe zet jij storytelling in voor jouw event voor, tijdens en na je event? Ga direct aan de slag!

Voor €199,- ex. btw

DATA

Data, voor velen een abstract begrip. Maar een enorme toegevoegde waarde voor jouw event. Welke data start je mee en welke data haal je eruit? Waarom en waar moet je rekening mee houden voor, tijdens en na je event?

Ga ermee aan de slag! 

Voor €199,- ex. btw

RETURN ON INVESTMENT

Events, een van de grootste investeringen van de marketingmix. Hoe bepaal je de waarde van je event en hoe meet je dit? Als event marketeer een belangrijk onderdeel om zo de toegevoegde waarde van jouw event aan te geven.

Zodat jij direct aan de slag kan!

Voor €199,- ex. btw

EXTERNE COMMUNICATIE

Communiceren met je doelgroep, hoe doe je dat nu eigenlijk? En welke andere vormen van communicatie zijn nog meer van belang. Als event marketeer speelt communicatie een belangrijke rol in jouw takenpakket.

Begin direct!

Voor €199,- ex. btw

EVENT IN DE MARKT

Hoe zet je jouw event in de markt? Wat wordt jouw ‘go to market strategie’? Welke aspecten komen hier allemaal bij kijken? Een essentiële vraag waarbij marketing communicatie een belangrijk onderdeel is.  

Ga ermee aan de slag! 

Voor €199,- ex. btw

'De masterclass van SEM heeft mij direct stabiliteit gebracht. Eerder werkte ik enkel op intuïtie en 'deed ik maar wat'. Nu werk ik gestructureerd en veel overzichtelijker! Ester legt in haar video’s en de templates alle stappen duidelijk uit met handige checklists. Zij is echt een fijne coach!'

Rosanne van Diepen | Van Diepen Feesten

Waar vind je eventtrainingen met klant- of baanperspectief?

Gewoon bij SEM!

Start nu en wordt onderdeel van de SEM Community van Event Talent en Professionals.

Word nu lid van semmunity!

Voor job news en de laatste tips & tricks, meld je hier aan voor SEM’s Update.

dit veld niet invullen s.v.p.