Sem’s smart sessies

 

Als event professional sta je nooit stil.  Je wilt bijblijven en op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten. Je wilt in korte tijd nieuwe kennis en vaardigheden tot je nemen. Dat kan met SEM’s Smart Sessies!  We geven per onderwerp in een aantal video’s een duidelijke, stap-voor-stap uitleg inclusief handig ebook met checklist en templates en vaak met een interview van een expert.  Zo spijker je jezelf heel snel bij!

Download nu jouw Smart Sessie en begin direct!

SMart Sessies – BASIS EVENT MANAGEMENT

EVENT IN 1 DAG

 Geen last minute stress meer, alles op een rijtje en overal aan gedacht? Ja, het is mogelijk! Een strak eventplan opzetten in 1 dag. Check!

Zodat jij direct aan de slag kan!

Voor €199,- ex. btw

INTRODUCTIE TOT SMART EVENT MANAGER

Wegwijs worden in de wereld van events, dat leer je door SEMs methode. In deze les geven we je de belangrijkste insights om een succesvolle smart event manager te worden.

Zodat jij direct aan de slag kan!

Voor €99,- ex. btw

BINNENKORT BESCHIKBAAR – ONLINE EVENTS

Een geheel nieuwe dimensie met wereldwijd bereik en meer lead generation, waarbij de focus ligt op inhoud en techniek. Maar wat is er nog meer belangrijk wanneer je een online event organiseert? Waarin verschilt een online van een face-to-face event?

Wij gaan het je leren!

Voor €199,- ex. btw

 

BRIEFING

Hoe zet je een succesvol event neer? Het succes van jouw event valt of staat met een goede briefing. Hoe completer jouw briefing, hoe beter het resultaat van jouw event.

Ga aan de slag met misschien wel een van de belangrijkste startpunten voor jouw event!

€149,- ex. btw

PLANNING

Deadlines effectief managen? Een strakke planning biedt uitkomst en zorgt ervoor dat jij en je klant precies weten waar ze aan toe zijn. Het geeft vertrouwen bij je opdrachtgever.

Ga direct aan de slag!

Voor €149,- ex. btw

DRAAIBOEK

Jouw event vlekkeloos laten verlopen, door middel van een volledig draaiboek.  Jouw leidraad en houvast voor het event!

Wacht niet tot het laatst. Ga hier gelijk mee aan de slag!

Voor €149,- ex. btw

BEGROTING

Het budget, de begroting, de financiën, wat komt er binnen en wat gaat er uit?De begroting is misschien wel het meest serieuze onderwerp binnen events. 

Wil jij leren hoe je een aantrekkelijke offerte opstelt en binnen budget blijft? Begin direct!

Voor €149,- ex. btw

REGISTRATIE EN HOSPITALITY

Data is het nieuwe goud. Maar wat heeft dit nu precies te maken met registratie en hospitality? In deze les nemen we je mee in deze wereld.

Ga met ons mee!

Voor €149,- ex. btw

AV AUDIO VISUEEL

Hoe kan je event techniek optimaal inzetten en er het meeste uit halen? Als event manager heb jij de touwtjes in handen en weet je daarom alles over dit onderwerp.

Neem de regie over jouw event!

Voor €149,- ex. btw

'De masterclass van SEM heeft mij direct stabiliteit gebracht. Eerder werkte ik enkel op intuïtie en 'deed ik maar wat'. Nu werk ik gestructureerd en veel overzichtelijker! Ester legt in haar video’s en de templates alle stappen duidelijk uit met handige checklists. Zij is echt een fijne coach!'

Rosanne van Diepen | Van Diepen Feesten

Waar vind je eventtrainingen met klant- of baanperspectief?

Gewoon bij SEM!

Start nu en wordt onderdeel van de SEM Community van Event Talent en Professionals.

Word nu lid van semmunity!

Voor job news en de laatste tips & tricks, meld je hier aan voor SEM’s Update.

dit veld niet invullen s.v.p.