professioneel events organiseren

Ben jij beginnend of ervaren eventprofessional en zoek jij een praktische Smart Sessies of online training om je verder op weg te helpen binnen het eventvak? Dan zit je goed bij SEM’s Academy; Smart Event Managers.

Een voorproefje? Check de onderstaande compilatie video!

Sem’s academy

Vergroot snel je kennis van het eventvak en meld je aan voor een masterclass of online training. Vandaag doen!

Smart Sessies

Snel leren? Start een Smart Sessie; korte informatieve, online sessies plus praktisch ebook en checklist waarmee je je kennis en vaardigheden in een keer vergroot.

  • Jouw Eventplan in 1 dag – €199,00
  • Marketingplan voor je event  – €199,00
  • Introduction to Hybrid Happenings

 

Basis trainingen

Echt het vak leren? In een basistraining krijg je praktische online lessen over het eventvak die jou direct de essentiële basiskennis en vaardigheden bijbrengen. Inclusief coachcalls en 2 LIVE middagen.

advanced trainingen

Heb je al ervaring binnen het eventvak? Dan wordt het tijd voor verdieping en verbreding. Deze Advanced Trainingen zijn voor gevorderden die het volgende niveau in hun carrière willen bereiken. Inclusief coachcalls en 3 LIVE dagen.

Ester weet als geen ander je verborgen kwaliteiten om te zetten in een USP! Vol vertrouwen laat ze je stralen en zijn wie je bent en wordt je brein continu geprikkeld door haar creativiteit, inspiratie en professionaliteit. Een betere coach heb ik me niet kunnen wensen!

Alieke Schekman
Senior Project Manager at Congress Company

“Voordat ik met jouw training begon voelde ik mij net Pipi Langkous “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Maar als je jouw training hebt gevolgd denk je andersom “Ik ben zeker van mijzelf en weet dat ik het nu kan met alle handvaten die ik tijdens de training heb ontvangen, ook al heb ik het nog nooit gedaan”. 

Succes en iedereen die nog twijfelt, niet doen! gewoon starten bij SEM!”

Myra van den Boorn-Langeweg | MYRA4U Virtual Business Support
 

 

 

“Toen ik Ester ontmoette tijdens een event beurs deed ik net mijn intrede in de wereld van events. Ik was gelijk nieuwsgierig en enthousiast over de mogelijkheid om een BASIS event management training te volgen, de timing was perfect! 

De training zit boordevol handige en praktische tips en heeft mij echt een stuk verder geholpen om events op een professionele manier te kunnen neerzetten. Ik heb met veel plezier en op eigen tempo de training gevolgd en genoten van de live middag!”

Marijke Maas | Business Operations Specialist & Event Manager | Avanade Netherlands

“De training van Ester heeft mij stabiliteit gebracht. Eerder werkte ik enkel op intuïtie en ‘deed ik maar wat’. Nu werk ik meer gestructureerd en veel overzichtelijker!

 Ester legt in haar video’s alle stappen duidelijk uit en is een fijne coach!”

 Rosanne van Diepen | Van Diepen Feesten

 

Wat vind je bij SEM?

✔ Praktische en professioneel inhoudelijke trainingen

✔ Online in je eigen tempo veel kennis toevoegen

✔ Samenkomen met andere deelnemers tijdens een LIVE dag

✔ Contact met een levendige community van event talent en professionals

✔ Snel een superjob vinden binnen het eventvak

✔ Het SEM diploma

✔ Hier ook helemaal je vak van maken!

…professioneel events organiseren, verkopen en in de markt te zetten.

Volg de online training die bij jou past. In je eigen tempo. SEM bemiddelt ook dus wie weet vind je bij ons gelijk je droombaan in de event wereld.Waar wacht je nog op? Check nu de masterclass of training die jou direct verder brengt.

Ben jij erbij?

 

Waar vind je eventtrainingen met klant- of baanperspectief?

Gewoon bij SEM!

Start nu en wordt onderdeel van de SEM Community van Event Talent en Professionals.

Word nu lid van semmunity!