VACATURE 071021:  Sales Support Engineer

Fulltime – Locatie Gelderland

ONZE KLANT

Voor een ambitieuze en moderne organisatie in Gelderland zoeken we een ervaren Sales Support Engineer. De organisatie levert software aan o.a. broadcastorganisaties maar bijvoorbeeld ook voor overheidsorganisaties t.bv. het streamen van content.

 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Sales Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning ten behoeve van het sales-team in verkooptrajecten. Het verstrekken van technische informatie over producten en toepassingen aan klanten zijn primaire taken binnen de functie. Net als het analyseren, verhelpen en registreren van technische problemen en storingen. Je adviseert en denkt mee in de aftersales fases bij klanten en eindgebruikers over AV/IT oplossingen en biedt technische support aan klanten op afstand. Je verzorgt daarnaast demonstraties en technische product trainingen. Je onderhoudt alle technische kennis en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WIE BEN JE?

Je bent pro-actief en servicegericht

→ Je voelt je prettig in een informele werkomgeving waar ruimte is voor initiatief

→ Ervaring binnen de professionele AV branche en technisch is een pré

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel gesproken als geschreven). Kennis van de Duitse en Franse taal is een pré.

Je vindt het prettig om in klein teamverband samen de schouders eronder te zetten, je bent een echte teamplayer

INTERESSE?

Stuur een e-mail naar hello@iamsem.nl ovv vacature 071021 Sales Support Engineer. Voeg je CV, motivatie en salarisindicatie toe aan je sollicitatie.