Moet je een nieuw projectteam vormen of wil je met een bestaande ploeg werken aan de rolverdeling? Organiseer dan een zangenement. Trijntje Oosterhuis geeft workshops, dus de ideale coach is beschikbaar!

Afgelopen voorjaar dook ze ineens in het televisieprogramma Dream School op, waar ze mokkende pubers aan het zingen kreeg. Petje af voor Trijntje. Onze allereigenste Amsterdamse soul-diva, maar niet te beroerd om haar enthousiasme voor zingen te delen. Ik ben een fan.

Niet alleen van deze Soul Trijn, maar ook van zingen an-sich. Doe het in de auto na een lange dag en je arriveert fris thuis. Zing op weg naar een klant en je start het gesprek lekker los. Probeer het ‘s ochtends onder de douche als wake-up call. Of blèr naar de zee tijdens een lange strandwandeling.

Zingen is ook een teambuilder. Zeker voor een ploeg waar de verhouding een beetje ingesleten zijn een prima manier om elkaar opnieuw te leren kennen. De ene zingt beter dan de ander, maar het is geen wedstrijd! Hoe breng je al die stemmen bij elkaar voor een goed geluid? Hoe benut je elkaars kracht? Hoe geef je leiding door anderen een hoofdrol te gunnen?

Trijntje Oosterhuis verzorgt vanaf juni samen met Anouk Taytelbaum zangworkshops onder het label Soulful Mind Sessions.